Hvorfor spille poker?

Hvorfor spille poker?
Rate this post

Hvis du er ligesom mig, er computeren foran dig som en forlængelse af din krop. Der er næsten ubegrænsede antal af muligheder for at passere tiden. Så hvorfor skal du spille online poker i stedet for EverQuest, Pyramids, Warcraft, SIMS eller Solitaire? Her er min liste over grunde:

SJOV – Den første årsag at spille poker er sjov. Hvis du ikke har det sjovt ved at spille, så spiller du af den forkerte grund. At have god tid er, hvad der adskiller enhver aktivitet fra arbejde. Hvis du kun spiller for at vinde penge, er det slut med at være et spil og er blevet et job. Det er vigtigt, at holde dine grunde til at spille i perspektiv.

PENGE – Det er det eneste online spil jeg ved, at du kan vinde penge, hvis du er bedre end de andre. Kasinoer vil altid have fordelen ved enarmede tyveknægte, blackjack og andre bordspil, så du kan aldrig vinde i det lange løb. EverQuest og andre lignende spil kræver, at du betaler månedligt, og der er ingen belønning for at gøre det godt. Når du betaler for et SIM- eller Warcraft-spil og afslutter det, er der ingen grund til at vælge det igen. Poker belønner dig for at være god.

KONKURRENCE – Jeg elsker at vinde og jeg er meget konkurrencedygtig. Det er meget nemt at fortælle, hvor god jeg er ved at se på min konto. Hvis der er fejl i mit spil, fortæller min konto mig, at jeg skal blive bedre. At være konkurrencedygtig kan være meget frustrerende i poker på grund af de lange hænder af dårlige kort, men det føles rigtig godt at være på en vindende stime. Disse striber er, hvad der vil holde mig til at spille for evigt.

Lær livslange færdigheder – Poker lærer dig mange færdigheder, du kan tage med dig gennem resten af ​​dit liv. Selvfølgelig er tålmodighed en af ​​de vigtigste lektioner, men jeg har også lært at læse folk, hvordan man skal håndtere en række følelser og hvordan man kan fungere med lidt eller ingen søvn. Poker tvinger mig også til at bruge logik til at lave hurtige og vigtige beslutninger. Du vil bogstaveligt talt aldrig stoppe med at lære i Poker.

FREE MONEY – Online poker sider giver væk gratis penge. Mange poker sider giver dig rigtige penge for, at tilmelde dig selv uden at lægge et depositum. Andre poker sider giver dig bonusser, når du deponerer penge. Du kan bogstaveligt talt lave hundredevis af kroner ved blot at udnytte disse bonusser. Ved at spille ekstremt stramt, kunne jeg aldrig tabe mere end den bonus, der blev givet til mig, mens jeg udviklede de færdigheder, der var nødvendige for at vinde. I mellemtiden kommer du til at spille på alle websteder for at finde den, du bedst kan lide.
Der er mange grunde til at spille poker. Hvis du tænker på at give det et skud, skal du finde et websted, der tilbyder en gratis bonus uden indbetaling. Vær tålmodig, det tager lang tid at lære at vinde,
men med dedikation kan du få det til at ske.

Mangler du et sæt Beer Pong, eller har du brug for at kende alle de rigtige regler? Find Beer Pong-regler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *